Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

+75 jaar ervaring

+240 hoorcentra over het hele land

+250 gepassioneerde audiologen

Al sinds 1948 jaar is Lapperre Belgisch marktleider in hooroplossingen. We kunnen terugvallen op meer dan 70 jaar ervaring en expertise. Met onze meer dan 240 hoorcentra zijn we altijd dicht bij uw patiënten.

Elke dag gaan onze 250 gepassioneerde audiciens aan de slag, om uw patiënten te helpen met hun hoorprobleem. Want dat is waar Lapperre voor staat: mensen helpen om een leven te leiden zonder beperkingen met de best mogelijke hooroplossing op maat van hun specifieke noden en behoeften.

Lapperre is onderdeel van Sonova Retail Belgium, dat op zijn beurt tot de Zwitserse Sonova Group behoort. Onder Sonova Retail Belgium vallen eveneens Phonak, Advanced Bionics en Sennheiser.


cardImage

Over Sonova

Sonova is de grootste leverancier van hooroplossingen ter wereld. De groep telt meer dan 14.000 medewerkers in meer dan 100 landen wereldwijd. Bekende merken zoals Phonak, Unitron, Advanced Bionics en AudioNova zijn onderdeel van de organisatie.

Lees meer

cardImage

Over World of Hearing

World of Hearing is een uniek winkelconcept in de hoorsector, wereldwijd uitgerold door Sonova. Expertise en beleving staan er centraal. Iedereen kan er vrij binnenstappen en op een laagdrempelige manier hoortoestellen ontdekken.

Lees meer
homepage-image
Tag

Ontdek het laatste NKO-mag

Elke 6 maanden belichten we een belangrijk dossier en delen we het belangrijkste nieuws.

Vraag nu het magazine aan