Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Bij Lapperre vindt u alles voor de oren van uw patiënten. Zowel oplossingen bij klachten en problemen, als accessoires voor een complete hooroplossing. Daarnaast zorgen we ook voor de juiste preventieve producten om gehoorverlies te voorkomen.

Hoortoestellen

Afhankelijk van het gehoorverlies, de levensstijl en de fijnmotorische capaciteiten van uw patiënten wordt gekeken welke types hoortoestellen in aanmerking komen. Hier vindt u een overzicht van de verschillende types hoortoestellen die wij aanbieden bij

Lees meer

Hoortoestelaccessoires

Elke luisteromgeving is zo uniek. Dat maakt dat hoortoestelaccessoires kunnen zorgen voor een aangenamere geluidservaring en een betere verstaanbaarheid.

Lees meer

Gehoorbescherming

Bij Lapperre beschikken wij over een uitgebreid gamma gehoorbescherming. Zowel universele doppen als op maat gemaakte oordoppen zijn verkrijgbaar.

Lees meer
cardImage

Lapperre hooroplossingen

Bij Lapperre vinden wij het belangrijk om een hooroplossing aan te bieden die perfect bij de klant past. Wie een hooroplossing zoekt, vindt bij Lapperre hoortoestellen én een persoonlijke service van 5 jaar.

Lees meer

Tinnitus 

Tinnitus wordt vaak een 'fantoomwaarneming van geluid genoemd'. Het wordt beschouwd als een van de meest voorkomende en vervelende otologische problemen waarmee patiënten te maken kunnen krijgen.

Lees meer
cardImage

ComfortPlus Plan

Het ComfortPlus plan zorgt 5 jaar lang voor een zorgeloos draagcomfort van de hoortoestellen.

Lees meer
Tag

Ontdek het laatste NKO-mag

Elke 6 maanden belichten we een belangrijk dossier en delen we het belangrijkste nieuws.

Vraag nu het magazine aan